lørdag 24. oktober 2009

Summer plus..

Heisann!!

Javell, nå begynner vell kulda å komme for fullt der hjemme regner jeg med? Samtidig som dere merker behovet for stadig flere klesplagg, blir behovet her bare mindre og mindre. I går var det 27 grader, og nydelig vær! Noe det har vært hele uken! For ja, denne uken har vi hatt Summer Plus, som altså betyr at vi har campet i en uke. Vi reiste søndag morgen, og kom tilbake lørdag morgen. Da var det rett tilbake til Youth Street, før vi kunne ta en velfortjent dusj, og en etterlengtet natt i en god seng!! Men ja, du lurer vell kanskje på hva som skjedde på campingen? Len deg godt tilbake og nyt:

Fra søndag til onsdag var hele basen samlet for ”base retreat”. Det bestod av lovsang, undervisning, bålkos, og rett og slett bare av å bli bedre kjent med de vi bor sammen med. Det er altså rundt 95 stk som bor her, i et hus som kanskje tilsvarer hele hesteskoen(for ivrige hurdal-lesere). Så vi bor oppå hverandre. Men det var kjempekoselig å ha dem der!! Tirsdag begynte vi som DTS med undervisning. Evnet denne uken har vært ”Father Heart of God”, og for en fantastisk uke! Det var vært så utrolig bra! Å virkelig se på Gud som en Far, er ikke alltid like lett, og det er altså det denne uken har handlet om. Vi har blitt mye bedre kjent med hverandre, og mye bedre kjent med vår Far i himmelen. Ja, det må bare oppleves!

Vi campet ved en innsjø, og var omgitt av nydelig natur. Vi våknet opp til kenguruer som hoppet forbi, og guanaer som titt og stadig dukket opp rundt kjøkkenområdet vårt. Slanger ble også oppservert (ikke av meg, da hadde jeg nok falt om), og edderkopper, hårete og ekle. Jadda, Australia har sine mørke sider, men overraskende nok så likte jeg det kjempegodt. Jeg var riktignok nazi på at teltet vårt allti skulle være lukket, for at jeg ikke skulle våkne opp med en svær edderkopp i trynet, men det skjedde altså ikke! Vi hadde også med oss båter, som kjørte oss på tube, vannski og wakeboard! Vi har med andre ord hatt en kjempeuke!:)

Så har også outreach-destinasjonene blitt kunngjort for oss. Vi ble kjørt til en plass der de hadde ville, men tamme kenguruer. Vi ante ikke hvor vi skulle, og følte oss i grunnen snytt fordi vi ikke fikk middag til vanlig tid. Men da vi kom fikk vi mate kenguruene og klappe dem! Utrolig stas! Men så merket vi også at det var lappet festet på ryggen til noen av dem, og først trodde vi det sto ”kick me” eller noe. Men så fant vi ut at det faktisk var outreach-destinasjonene som sto på dem. Og detinasjonene er India/Nepal, Mexico og New Zealand. Jeg vet enda ikke hvor jeg skal, eller jeg har en aning, men har ikke fått det bekreftet enda. Så håper jeg at vi snart får vite det!:)

Det var alt for denne gang!

No stress, God bless!


Aqua-van
Guana
Campingplassen

2 kommentarer:

Cathrine sa...

Juhu! Endelig et nytt innlegg fra jenta som har reist altfor langt fra meg! Du har jammen hatt en opplevelsesrik uke - men du må nok engang vite: vi har savnet deg masse denne helgen og du e også blitt tatt med i mange bønner i hvitesalen!

gla i deg!!

Klem Cathrine

Anonym sa...

Cathrine venter speent på ny blogg!