fredag 2. oktober 2009

i Abu Dhabi..

Hei alle sammen!:)

Nå er jeg i Abu Dhabi, i de forente arabiske emirater. Mest av alt ønsker jeg å være hjemme i sengen min, for så å drømme meg til Sydney!! Det hadde vært mye bedre!! Jeg misliker sterkt å fly. Først fryser jeg, så blir jeg varm, så blir det kaldt, så svetter jeg! Ja, det er grenser for hva man er nødt til å gå igjennom.. Men HELDIGVIS var det gratis trådløst internett i Abu Dhabi, så da er jeg reddet i noen timer, før den lengste flyturen starter, på hele 14 timer.. Ja, jeg er lei!!

Men ventetiden i Oslo gikk som smurt.. Jeg fikk mange hyggelige telefoner, pluss at jeg møtte min kjære Nora som skulle til Paris.. Det var veldig koselig! Flyturen til Brussel gikk fort, men med en ivrig fotograf som la seg i sete bak meg og tok bilder ut vinduet.. Den knipsingen var til å bli sprø av! På flyet fra Brussel til Abu Dhabi satt jeg på siden av en mann fra Belgia. Han skulle til Thailand for å overbevise sin kone (som var thai) om å bli med hjem. Hun var visst hinduistisk nonne, som hadde reist fra sin mann, og ringt etter en måned og sagt at hun ikke kom tilbake.. Javell tenkte jeg.. Hørtes ut som ett bra ekteskap. Nå var det enten hjem med henne eller skilsmisse. Men han var koselig han, og snakkes ivei. Han hadde vært i Norge en gang, i Oslo, og det syntes han var kaldt.. hehe.. ja, det kunne jeg ærlig bekrefte at det var. I Abu Dhabi var det litt som å være tilbake i Egypt.. eller Midt-Østen.. Kvinner i burka, og menn med kjole og skjerf på hodet.. Jeg holdt på å gå inn i bønnerommet da jeg skulle på do.. Jeg fant fort veien ut derifra, for å si det sånn.  Når jeg satte meg ned med Mac´en her, så kom ett norsk ektepar bort til meg med datteren sin. De skulle besøke en annen datter som studerte i Sydney, og de kjente meg igjen fra Oslo. Så det var koselig å snakke litt norsk.. Hehe, jeg er lei etter 6 timer med engelsk. hvordan skal dette gå? Neida, det går nok fint.. 

Sånn, det var en oppdatering fra en litt ensom Bodil, som foreløbig er i Midt-Østen. Blogges så fort jeg finner internett i Australia!! 

Setter pris på bønn for reisen! For jeg har store problemer med å sove på fly, og nå er jeg ganske utslitt.. Så la oss håpe de neste timene går fort!!!

abu.jpg

Abu Dhabi

2 kommentarer:

MOR sa...

Hallo GOÅ vår! Kjektå høyra frå deg! "for Han skal gi sine engler befaling om deg, at de skal bevare deg på ALLE dine veier!" Tenke masse på og ber for deg!KJEMPEKNIB frå oss

Anonym sa...

Du e jammen meg så TØFF Bodil:) Stå på!! Lykke te med resten av flyturen, og LYKKE TE med oppstart på DTS;) KLEM fra storasyster Anita