fredag 5. februar 2010

this is our God...

Siden jeg er paa nett igjen, tenkte jeg at jeg like gjerne kunne komme med en ny oppdatering.. Selv om det ikke er saa alt for lenge siden sist.. Denne uken har vi jobbet med den samme pastoren som vi jobbet med to dager forrige uke.. Onsdag var vi der og hadde boennevandring igjen.. Ett av vaare team gikk doer til doer, og de hadde en meget god samtale med en dame som dette var andre gang hun hoerte om Jesus.. Senere samme dag gikk vi rundt og besoekte kirkemedlemmer, og i det andre hjemmet vi var i var den en bror som var kristen, og den andre var hindu - og etter vi hadde vaert der en stund spurte Danny om han ville ta imot Jesus, og han sa Ja!! Gud er god!! Vi skal treffe han igjen i kveld, da vi skal ha en ungdomssamling i den samme kirka..

Vi har ogsaa blitt gode venner med en muslimsk familie her, og igaar inviterte de oss til lunsj.. saa mens vi har der fikk vi mulighet til aa synge lovsanger og dele vitnesbyrd med dem. og de kommer til ungdomssamlinga ikveld!! Og ett vitnesbyrd fra samme hus, naar pastoren kom for 5 aar siden, og spurte om han kunne leige ett rom hos dem, ble han jaget paa doer av huseigeren, som saa at han og kirken ikke var velkommen.. Igaar var pastoren sammen med oss inni huset og delte Guds kjaerlighet!! Gud er saa god!! Imorgen er det tid for en ny feiring av Ungdom i Oppdrag 50 aar.. i India.. og senere Nepal.. Jeg og Loren kommer til a bli bestisser..

Be for den muslimske familien, om at vi skal naa helt inn til dem, og at de skal slippe Jesus inn!!

Det var litt av det Gud gjoer i India for oeyeblikket!! dette er vaar Gud:)

Setter stor pris paa boenner fra dere alle, dette er en spirituell krig, der vi konstant maa kle oss i Guds fulle rustning!! this is how we overcome!!

Beklager at jeg ikke faar skrevet personlig mail til dere, men jeg velger aa prioritere bloggen saann at alle kan lese om hva Gud gjoer.. for ting tar tid..

Hei og hopp..

3 kommentarer:

CathrineM sa...

Heisann Bodil!
Sorry at det er leenge siden sist kommentar, jeg er flau over egen innsats! Men så kjekt med oppdateringer fra India! Ser at Gud gjør store under og det er såå bra! I helgen som var var det Impuls i TRH og det var 40 nye som tok imot Jesus og mange som ble helbredet - så Gud funker også i Trondheim!

Masse lykke til videre - du er med i mine bønner!

Storklem<3

Anonym sa...

Hei du, Hørre dokk har landa i Kathmandu nå. Har du et tlf. nr. du kan nås på? Mitt nr e: 9841806442. Kor bur dokk? Snakkes!

Mvh,
Jarle

Bodil sa...

hei jarle.. jepp, me har landa i kathmandu,.. har ikkje telefonnr foreloepigt.. har vore 50 aars jubileum for YWAM, saa alle har vore for opptatt, saa me har kje bjunt skikkeligt ennaa.. eg bur pa YWAM Kathmandu basen, har ikjke peiling paa adressaa? har du peiling paa kor d e? d e kje i sjoelve byen.. aa kor bur du?
Snakkes!