mandag 21. desember 2009

når en pepperkakebaker...

Heisann!!

Nå var det jammen meg en stund siden igjen her.. Tiden FLYR! Vi har så mye å gjøre, at det sjelden blir tid til å sette seg ned å blogge.. Å når jeg har tid, så blir d til at en gjør noe annet! Jaja, men her er jeg da, nok en gang.. Desember og førjulstid i Australia er definitivt ikke som hjemme i Norge..

Her er det ikke vanlig med Advent, Lucia, Lussi, julegrøt, julemarsipan og håndball VM.. det er ting som har vært savnet.. Og dere gjør det ikke bedre med å gni inn at den ene jula jeg ikke er hjemme får dere hvit jul - snakk om urettferdighet! Men; jeg skal kose meg på stranden jeg! Julen her nede blir feiret 25.desember, med frokost, kirke, brunch, lek og moro, secret santa og talentkonsert og middag på kvelden. 26 er boxing day, og da skal vi være på stranden hele dagen. Vi har undervisning på julaften!! det er bare kvelden som er spesiell her, fordi det er kvelden før dagen!! viss dere sjønner.. Det er rart å se julepynt midt på sommeren, og julelys formet som snømenn, når det helt klart ikke burde være en forbindelse mellom jul og snø her nede.. Men jeg skal gjøre så godt jeg kan, julen her nede blir nok bra til tross for snø og kuldemangel.. og ikke minst familie og vennermangelen, som visstnok er den som skaper hjemlengsel..

Jeg stortrives fremdeles; her er noen bilder fra pepperkakehusbaking i helga!


kakemenn og pepperkaker
Meg og Katie
Meg og pepperkakehuset mitt!!
Kjevle ein deig som e hard som is!! 
Pepperkakehuset mitt! Legg  merke te julatre i vinduet!:) eg e så stolt!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Kjenner jeg blir stolt av min søster som har klart å lage et så vakkert pepperkakehus:-) Tydeli at du har lagt ned et godt stykke arbeid. Likte spessielt godt detaljen med juletreet;) Personligt har jeg prøvd å lage et pepperkakehus av misjonshøyskolen, det ble dog ikke i nærheten av hva du har prestert!

Kristin sa...

Wow! Bodil, du inponerer stadig!! Jeg vil også ha et sånt pepperkakehus<3

søster Annie sa...

Det e bare å ta av seg hatten kjære søster!!! Nå fekk eg skikkelig lyst te å laga pepperkakehus - kanskje eg ska prøva meg (men resultatet blir nok neppe så bra som ditt)...