tirsdag 22. desember 2009

En liten gave i juletiden...?

Julen er en tid for gaver, ikke bare å motta, men også for å gi. Gud har lagt det på hjertet mitt å hjelpe min outreach-leder og DTS-leder Natalie, med å komme seg til India og Nepal. Her en en kort presentasjon om hvem hun er og hva hun gjør:

Natalie er 24 år, fra Ohio i USA. Hun har vært her i 4 år, og gjør en fantastisk jobb. Hun er medleder på DTSen min, sammen med en annen amerikaner, Jesse. Hennes oppgave er å disippelgjøre oss. Hun kommer med oppmuntrene ord, deler hva Gud har lagt på hjerte hennes for oss, snakker med oss gjennom vanskelige tider, leder oss gjennom lovsang, bønn, o.l. Hun er en helt fantastisk person som jeg er så glad for å være ledet av. Og jeg kan knapt vente til å bli ledet av henne til India og Nepal. Men som misjonær i YWAM (Ungdom i Oppdrag), må en betale alle utgifter selv. Og uten fast inntekt kan dette være utfordrene. Men Gud er trofast, og sørger alltid for en måte å forsørge oss på. Enten vi må gjøre en del arbeid selv, eller ikke. Jeg har allerede betalt for India og Nepal turen, men Gud har virkelig lagt Natalie på hjertet mitt, men jeg har ikke så mye å bidra med selv, i og med at jeg ikke får støtte av statens lånekasse, så går er ikke økonomien min så bra selv, men jeg har så jeg kommer meg til India og Nepal, og hjem til Norge. Natalie trenger mye penger, i tillegg til å måtte betale for outreah på lik linje som alle oss studenter, har hun også visum-kostnader, og kostnader for å bo her å betale. Jeg vet ikke helt hvor hun er, men jeg vet at hun trenger mye. 

I India og Nepal skal hun lede oss gjennom mange forsjellige misjonsoppgaver.. Vi skal jobbe med HIV/AIDS, foreldreløse, gatebarn, unge mødre, Kings Kids, prostituerte, hjelpe fattige osv. Det er ikke helt avklart enda, men det blir mest sannsynlig noen av de nevnte punktene. Så når du støtter Natalie, støtter du alt dette. Og vi kan ikke dra på outreach uten henne, siden hun er lederen vår, så du hjelper også meg og resten av teamet med å komme oss til India og Nepal.

Min kjære far har opprettet en konto for henne, så dere kan føre penger innpå den. Trenger ikke være store beløpene, alt hjelper!! Så viss du har en 50lapp, 100lapp, 200lapp eller mer til overs, putt dem innpå kontoen, så skal jeg gi henne pengene. Det er ikke min brukskonto, bare så dere er sikret at jeg ikke kommer til å bruke pengene på meg selv..

Kontonr er: 3205.22.60956

Tusen hjertelig takk!!!:)

Gud elsker en glad giver !:)

Gud velsigne dere!

Bodil..

1 kommentar:

Far sa...

Me har jo lysst te å treffa na i Nepal så då dor ve bare ein ting å gjera med den saken