onsdag 30. september 2009

time to say goodbye...

Hei alle venner og kjente!:)

Da er det bare 2 dager til jeg setter meg på flyet som tar meg til Australia.. jeg gruer meg litt til den lange flyturen, men det skal bli gøy når jeg endelig kommer meg ned, og kommer skikkelig inn i ting. Jeg er ganske i rute med pakkingen, og det er ett stort steg til å være meg. Er ganske så stolt over det! Idag har jeg vært innom apoteket og handlet noen nødvendigheter, og igår var jeg og kari på kvadrat for en siste shoppingtur.

Til dere som lurer:
Flyet mitt går 11.00 fra Stavanger, og 16.50 fra Oslo igjen. Så hvis noen har tenkt å ringe meg så passer det VELDIG bra mellom 12 - 16.30 på fredag, for da har jeg dødtid på Gardermoen. Neste stopp er Brussel, deretter Abu Dhabi, og så Sydney! Jeg lander i Sydney 23.20 norsk tid lørdag kveld. Da er klokken 7.20 australsk tid søndag. Jeg skal prøve å få blogget så snart jeg har fallt litt til ro.

Ønsker alle lykke til med  studier, eksamener, jobb og slikt her hjemme! Åhh, som jeg kommer til å savne alle sammen! Men jeg er jo snart hjemme igjen:)

Kommenter gjerne innleggene mine. Det er mye kjekkere å skrive innlegg når jeg vet at folk faktisk leser dem, og følger med på bloggen!

Bønn mottas med takk!!:)

Guds velsignelse til dere alle!:)




it´s time for a new adventure...

2 kommentarer:

Kari sa...

Gjett om eg komme t å savna deg!! Men me ska skypa:) Å plutseligt så har tiå føge, å du e heima igjen..

Snakkes imårå:)

Cathrine sa...

Haade min kjære Bodil, eg ska følge m deg på bloggen altså! Merker nesten at eg savner deg allerede eg..! _Men tenk såå bra du kommer t å få det:)

God Bless!